Başbakan'dan "Üniversite sınavları kaldırılsın" teklifine yanıt (Üniversite sınavı kalkıyor mu?)

MHP lideri Bahçeli'nin "Üniversite sınavları kaldırılsın" teklifine AK Parti meclis genel kurulu kürsüsünden yanıt veren Başbakan Binali Yıldırım'dan yüzbinlerce öğrenciyi ilgilendirecek açıklama.

AK Parti meclis genel kurul toplantısına yine coşkulu bir karşılamalayla başlayan Başbakan Binali Yıldırım, MHP lideri Bahçeli'nin "Üniversite sınavları kaldırılsın" önerisine verdiği cevapla üniversite adaylarını heyecanlandırdı.

Başbakan Binali Yıldırım, esnafa kredi müjdesi verdi, "Esnaf ve sanatkarlarımızın kullanacağı işletme kredisi sınırı 150 binden 200 bine çıkarılıyor" dedi. Yıldırım, Bahçeli'nin "Üniversite sınavı kaldırılsın" önerisi için, "Dikkate alınabilir" diye konuştu

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Başbakan Yıldırım, esnafa kredi müjdesi vererek, "Esnaf ve sanatkarlarımızın kullanacağı işletme kredisi sınırı 150 binden 200 bine çıkarılıyor. Esnafımız işyerini satın almak isterse 500 bin lira krediyi 10 yıl vade ile alabilecek" dedi.

Yıldırım, MHP lideri Bahçeli'nin "Üniversite sınavı kaldırılsın" teklifine de yanıt vererek, "Gündeme getirdiği bu konuyu dikkate alıyoruz. Ancak zamanı, bütün bu sorunları çözmek suretiyle dikkate alınabilir." dedi. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  4 büyüklerde yabancı oyuncuların sözleşmeleri ne zaman bitiyor?
4 büyüklerde yabancı oyuncuların sözleşmeleri ne zaman bitiyor?