Assassin's Creed Rebellion, Android ve İOS'a geliyor

Assassin's Creed çılgınları için aylardan bu yana beklenen müjdeli haber sonunda geldi. Assassin's Creed Rebellion, Android ve iOS platformuna geliyor.

 Assassin's Creed hayranıysanız, Salı günü Ubisoft'un, Assassin's Creed Rebellion adlı franchise'a dayanan yaklaşmakta olan ücretsiz oyun stratejisi RPG'sini ilan etmesiyle birlikte size iyi haberler var.

Şirket, oyunun Behavior Interactive stüdyosuyla işbirliği içinde geliştirildiğini ve hem Android hem de iOS platformlarında sunulacağını açıkladı.

Assassin's Creed Rebellion, 15. yüzyılda İspanya'da kurulacak ve Ubisoft, seriye sadık kalırken yeni bir ışıkla tanıdık yüzler önermiş olduğunu söylüyor.

Şirketin blog yayınında yer alan sözlerinde, "Oyunculara kendi Assassin Kardeşliklerini kurma, bir kale yönetme ve Tapınakçılara karşı gizli görevlerde bulunma fırsatı vererek, Assassin's Creed Rebellion, 40'tan fazla suikastçının bir listesini bir araya getiriyor" dedi.

Ezio, Aguilar, Shao Jun, Claudia ve Machiavelli gibi tanıdıkları suikastçılar dışında oyuncuların yaklaşmakta olan mobil videogame için özel olarak yaratılan 20 yeni açılmaz karakteri var.

Ubisoft, "Engizisyonun yükseldiği sırada İspanya'da kurulan Assassin's Creed Rebellion, Kardeşlik Merkezi'ni, Assassins'lerini eğitmenize ve yeni eşyaları ve ekipmanları hazırlamanızı sağlayan yeni odalar kurmanızı sağlar" dedi.

Assassin's Creed Rebellion şu an geliştirme aşamasındadır ancak Ubisoft'a göre iPhone, iPad, iPod touch ve Android platformlarına "yaklaşıyor".

Oyun en az 2 GB RAM ve Android 4.1 veya daha yeni bir sürümü çalıştıran Android cihazları için optimize edilmiştir. iOS durumunda, oyun iOS 8 veya sonraki sürümleri çalıştıran cihazlar için önerilir.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Osmanlı yönetiminde ki Kudüs'ten hiç görülmemiş fotoğraflar...
Osmanlı yönetiminde ki Kudüs'ten hiç görülmemiş fotoğraflar...