Aşk ve Mavi 6. bölüm fragmanı l 9 Aralık Cuma ATV

ATV'nin yeni dizilerinden "Aşk ve Mavi" bu akşam 5. bölümüyle ekranlara geldi. Emrah ve Burcu Kıratlı'nın başrollerini paylaştığı dizinin gelecek haftaki 6. bölümü şimdiden merak konusu oldu.

Ayrılık kapıda...

Ali'nin boşanma teklifine şaşıran Mavi, belli etmese de üzülür. Mavi'yle Ali'nin boşanacağını duyan konak ahalisi bu haberi düğün havasında kutlarken, Hasibe'yi konaktan gidecek olmanın korkusu sarar.

Mavi ve Ali'nin ilişkisi bıçak sırtında ilerlerken Pembe ve Sevda’nın evden gizlice kaçmaları işleri iyice karıştırır.

Mavi, Ali‘nin boşanma talebine şaşırırken bir yandan da üzüntü duyar. Ali ile Mavi’nin boşanacağı haberini duyan konak sakinleri kutlama yapmaya başlar. Ancak Hasibe konaktan gideceğini düşünerek korku duyar. Cemal, Hamza ile Sami‘ye vermiş olduğu paranın İsmet’in kumarda kaybettiği borcuna karşılık verdiğine dair babasını inandırmak adına plan kurar.

Ama bu plan en sonunda dönüp dolaşır İsmet‘in başında patlar. Diğer yandan Ali ile Mavi‘nin ilişkisi düzeyli devam ederken Sevda ve Pembe‘nin gizli gizli evden kaçması ortalığı ayağa kaldırır. Aşk ve Mavi yeni bölümüyle 9 Aralık akşamı ATV ekranlarında saat 20:00’dan itibaren sizlerle olacak.

DİZİNİN KONUSU

Zengin bir ailenin oğlu olan Ali, 30’lu yaşlardadır. Uzun seneler Ahmet adındaki bir adamı öldürdüğü için hüküm giymiştir. Mapus hayatının son senelerinde mektuplaştığı Mavi’yle tahliye olduğu ilk gün tanışır ve acil verilen bir kararla evlenmek ister. Ancak Mavi’nin mapusta ki onca insan arasında mektuplaşmak için kendisini seçmesi hiç tesadüf değildir. Çünkü yıllar önce Ali’nin öldürdüğü Ahmet’in kardeşidir.

Mavi‘nin amacı kabusa dönen hayatlarına neden olan adamı evlendikleri gece öldürmektir. Aslında Ali’nin abisinin katil olduğu ama Cemal’in karısı ve evlatları olduğu için suçu üstüne Ali’nin aldığı Mavi tarafından bilinmemektedir. Fakat Ali, Mavi’nin kimliğini nikah işlemleri sırasında görüştür. Yinede aşkı için susmak zorunda kalmıştır. Düğünün gecesi Ali, Mavi tarafından bıçaklanır. Ufak bir yarayla kurtulan Ali, Mavi’den şikayetçi olmaz. Tek bir şart vardır ortada oda beraber yaşamak şartıyla. Her ne kadar Mavi karşı çıkmak istese de ikilinin arasında imkansız bir aşk doğacaktır.

 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ünlü isimlerin Las Vegas katliamı sonrası beraberlik mesajları...
Ünlü isimlerin Las Vegas katliamı sonrası beraberlik mesajları...