Aşk-ı Roman dizisi bitti mi, yeni bölüm ne zaman?

TV8'de yayınlanan ve son dönemde eleştirilere maruz kalan Aşk-ı Roman dizisinin biteceği konuşuluyordu ancak bu iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı. Aşk-ı Roman yeni bölüm ne zaman?

 Aşk-ı Roman dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak merak konusu.

Show TV'de yayınlanan Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu 'Evleneceksen Gel' programıyla isimlerini duyuran Solmaz, Kaan ve Nurullah'ın başrollerini paylaştığı Aşk-ı Roman dizisi artık hafta sonları izleyicileriyle buluşacak. Kaan ve Solmaz’ın türlü sınavlardan geçen aşkını anlatan Aşk-ı Roman’ın 18. bölümü 23 Eylül 17 Cumartesi günü yayınlanacak.

AŞKI ROMAN DİZİSİ KONUSU

Aşkın nelerin üstesinden gelebileceğine tanık olacağımız Aşk-ı Roman. Kaan ve Solmaz’ın sonsuz aşkının yanı sıra mahallenin geri kalan gençlerinin aşkını da izleyeceğiz. Cansel, Anıl, Gürkan ve Dilan’ın dostlukları da türlü sınavlardan geçecek aşk onları da vuracak. Duygusal olduğu kadar eğlenceli de bir mahalle burası. Ne aşkı eksik olacak ne de hüznü. Holdingin tek sahibi veliahdı Lider’in Solmaz’la tanışmasının ardından o zengin dünyayın mahalleye olan etkisine tanıklık edeceğiz. İşler oldukça değişecek fakat onların dünyasında hep aşk önde olacak.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  İşte madde madde yeni anayasa teklifi l Anayasa teklifinin tam metni yayınlandı
İşte madde madde yeni anayasa teklifi l Anayasa teklifinin tam metni yayınlandı