Arap ülkelerinde 'turistik' Bergüzar Korel gezisi

Rol aldığı dizilerle Arap ülkelerinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan Bergüzal Korel'in başı Arap hayranlarıyla dertte. Korel'e göre, Arap turizm şirketi güzel oyuncuyu görmek için tur düzeliyormuş.

Ortadoğu ülkelerinde geniş bir hayran kitlesine ulaşan Bergüzar Korel'in başı şu sıra Arap hayranlarıyla dertte. Arap hayranlarıyla ilgili açıklama yapan güzel oyuncu Bergüzar Korel, "Son zamanlarda çok geliyorlar. Öğrendik ki tur şirketleri bu işi ticarete çevirmişler" dedi

Güzel oyuncu Bergüzar Korel, önceki gün Cihangir'deydi. Kendisine ait olan adlı mekana gelen oyuncu, burada uzun zamandır görüşemediği dostlarıyla buluştu.

BERGÜZAR KOREL'İ GÖRMEK İÇİN TUR DÜZENLİYORLAR

Hürriyet'in haberine göre; Bergüzar Korel'e geçtiğimiz günlerde kafesine gelen Arap hayranları soruldu. Ünlü oyuncu haberi gazetelerde okuduğunu belirterek, "Son zamanlarda çok gelmeye başladılar. Önceleri nereden geliyorlar diye anlam veremiyorduk. Öğrendik ki tur şirketleri bu işi ticarete çevirmiş" dedi.

"ÇALIŞANIMA PARA TEKLİF ETMİŞLER"

Tur şirketlerinden birinin cafe çalışanına para teklif ettiğini belirtek Korel, sözlerine şöyle devam etti: "Hatta bir tanesi geçenlerde kafe çalışanına para bile teklif etmiş 'Bergüzar hanımın geldiği günler bize haber verin. Biz de sizi görelim' demişler. Benim için Arap hayranım da aynı Arjantinli hayranlarım da.. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Nostradamus'un Bitcoin kehaneti gerçek mi?
Nostradamus'un Bitcoin kehaneti gerçek mi?