Android Instant Apps kullanılmaya başlandı

Android işletim sistemine sahip olan ürünlerde uygulamaları tam olarak yüklemeden test etmeyi sağlayan Android Instant Apps kullanılmaya başlandı.

 Google, Instant Apps uygulamasını kullanıma açmaya başladı. Uygulamaları yüklemeden denemenize veren işlev, şimdilik "kısıtlı test" aşamasında ve sadece BuzzFeed, Wish, Periscope, Viki uygulamalarında çalışıyor.

SORUNSUZ UYGULAMA KEŞFETME VE ÇALIŞTIRMA

Google'ın en son blog gönderisinde yapılan açıklamaya göre Instant Apps, Android'li cihazlarda "sorunsuz uygulama keşfetme ve çalıştırma" konusunda "önemli bir rol" oynayacak. Firma, Instant Apps deneyimini iyileştirmek üzere geliştiricilerle bir süredir çalıştığını, bahsedilen uygulamaların bu çalışmaların meyvelerini vermeye başladığını söylüyor.

Kendi uygulamasına Instant Apps desteği eklemek isteyen geliştiricilerin, mevcut uygulamaları üzerinde değişiklik yaparak onları modüler hale getirmeleri, böylece en temel kısmın indirilip bağımsız olarak çalıştırılmasını sağlamaları gerekiyor. Blog gönderisine göre Android Instant Apps için tam SDK, "önümüzdeki aylarda gelecek".

Instant Apps ilk olarak geçen seneki Google I/O etkinliğinde gösterilmişti. Hem geliştiricilere hem de kullanıcılara faydalar sağlayan işlev, bir uygulamayı tamamen indirmeden çalıştırmaya izin veriyordu. Böylece uygulamanın size göre olup olmadığını çok daha hızlı bir şekilde anlamanız mümkün hale geliyordu.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Burçlara göre yaz aylarında tercih edilen içecekler
Burçlara göre yaz aylarında tercih edilen içecekler