Android GO kotamızdan sömürmeyecek

Alt seviye giriş modeller için tasarlanan Android GO için ilginç özellikler ortaya çıktı.

Yakın zamanda tanıtılan Android GO için şaşırtıcı bir detay açıklandı.

Giriş seviyesi Android modelleri için tasarlanan ve kurgulanan Android Go'da dün resmi olarak tanıtıldı. Giriş seviyesindeki mobil cihazlara daha akıcı bir Android deneyimi vermesi planlan Android Go, Android O işletim sisteminin hafifletilmiş sürümü olarak fazlasıyla tercih edilebilir, yeni ve hafif bir işletim sistemi olarak dikkat çekiyor.

Android GO Özellikleri

1 GB’tan daha düşük hafızaya sahip olan mobil Android cihazlar için geliştirilen Android Go, üzerinde çalıştığı donanımın özelliklerine göre kaynakları ve veri tüketimini kontrol altına alıyor.

Ayrıca Android GO'nun tamamen kendine özgü bir uygulama mağazası da var. Bu mağazadaki uygulamaların boyutları 10MB'dan daha düşük olarak servis ediliyor. Bunun yanı sıra bu işletim sistemine özgü uygulamaları da bu mağazada bulmak mümkün olabilecek. Örneğin YouTube GO, bu mağazanın assolisti olarak gösteriliyor. Android Go işletim sistemine sahip cihazlar 2018 yılında piyasaya çıkacak. Kapış kapış satılacaklarından eminiz. Kısaca Android Go ile giriş seviyesinde telefon sahibi olan kullanıcılar daha iyi ve kaliteli bir akıllı telefon deneyimi yaşayacaklar.

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Ünlüler ve anneleri
Ünlüler ve anneleri