Almanlar'dan Sinan'a servet

Galatasaray'da gönderilmesi beklenen isimlerden Sinan Gümüş için Bundesliga ekiplerinden Hamburg'un devreye girdiği ve 23 yaşındaki oyuncu için 6 milyon euro önerdiği iddia edildi.

Galatasaray'da forma şansı bulamadığı için geçtiğimiz sezondan bu yana ayrılmak isteyen Sinan Gümüş için en ciddi teklif Almanya'dan geldi.

Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Sinan Gümüş için Almanya Bundesliga ekibi Hamburg 6 milyon Euro'luk teklifte bulundu. Sky Sport Almanya'nın kendi kaynaklarına dayandırdığı haberde, sarı-kırmızılı takımdan ayrılmak istediğini yönetime ileten 23 yaşındaki futbolcunun Hamburg'a transfer olacağı belirtildi.

ALMANLAR, 6 MİLYON'U GÖZDEN ÇIKARDI

Sky Sport'un haberine göre, Augsburg ile oynadıkları Bundesliga maçında çapraz bağları kopan ve yaklaşık 7 ay sahalardan uzak kalması beklenen Nicolai Müller'in boşluğunu Sinan ile doldurmayı planlayan lacivert-beyazlı kulüp, gurbetçi oyuncu için Galatasaray'a 6 milyon Euro'luk teklifte bulundu.

FEGHOULİ TRANSFERİ UMUTLARINI BİTİRDİ

Sinan Gümüş, sezon başından beri takımdan ayrılmak istediğini Galatasaray yönetimine bildirmişti. Almanya'da doğup büyüyen gurbetçi oyuncu Bundesliga ekibi Hamurg'un bu teklifine oldukça sıcak bakıyor.

TARAFTAR SİNAN'I İSTEMİYOR

Öte yandan Galatasaray taraftarı da Sinan Gümüş'ü takımda görmek istemiyor. Takımdan ayrılmak istediğini sık sık dile getiren genç oyuncu ligin ilk haftası oynanan Kayserispor maçında oyuna girdikten sonra sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından ıslıklanmışt 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Dünya bu kareye kilitlendi: Uçan inek!
Dünya bu kareye kilitlendi: Uçan inek!