Abdullah Avcı'dan önemli açıklamalar

Şampiyonlar Ligi yolunda İspanyol temsilcisi Sevilla ile 2-12in rövanşına çıkmaya hazırlanan Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, zorlu mücadele önceki açıklamalarda bulundu.

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak isteyen Medipol Başakşehir, ilk maçta 2-1 boyun eğdiği Sevilla deplasmanında zor olanı başarmak istiyor.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımının yarın 21.45'te Sevilla ile deplasmanda oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ikinci maçı öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı.

TAKIMA GÜVENİ TAM

İlk maçta basit hatalar yaptıklarını söyleyen Abdullah Avcı, "Yarın yeni bir gün. Maç 0-0 başlayacak. Avantajımızı oyun aklıyla sonuna kadar kullanacağız. Oyun içindeki gelişmeler oyunun içinde başka bir oyunu getirecektir. Avrupa Ligi garanti olsa da Şampiyonlar Ligi'nin içinde olmak en büyük hayalimiz. Bunu da sonuna kadar zorlamak istiyoruz" diye konuştu.

"HER SENE BURADA OLMAK İSTİYORUZ"

Uluslararası seviyede maç oynamanın çok önemli olduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, "Her sene buralarda olmak istiyoruz. Oyunculara katkı sağlıyor. Her sene bu seviyede maç oynayabilmek bizim için en önemli hedeflerden bir tanesi" değerlendirmesinde bulundu.

"OYUN GÜCÜMÜZÜ SAHAYA YANSITACAĞIZ"

Sevilla'nın Medipol Başakşehir takımını ciddiye aldığının altını cizen Avcı, "Bizi çok kolay görmüyorlar, hocaları da söyledi. İlk maçta geçişlerde çok top kaybettik. Topu kaybetmeyen bir takıma karşı topun peşinde fazla koşmak çok sağlıklı olmuyor. Kazanırız, kaybederiz ama oyun gücümüzü sahaya yansıtacağız. Umarım karşılığını alırız" dedi.

"OYUNCU GRUBUMUZ TECRÜBELİ"

Medipol Başakşehir'in kaptanı Volkan Babacan da maç öncesi konuştu.Kulüp olarak Avrupa kupalarında tecrübesiz olduklarını söyleyen milli kaleci, "Her ne kadar kulüp olarak bu seviye için tecrübesiz olsak da, Oyuncu grubu olarak tecrübeli bir ekibiz" diye konuştu. 

Yorum Yaz

Yorumunuz alındı!

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir ve onaylandıktan sonra yayına alınacaktır.

İsim gerekli!

Mesajınızı yazınız!

Henüz yorum yapılmamıştır.
  Saçınızın dökülmesine neden olan 10 hata
Saçınızın dökülmesine neden olan 10 hata